Loading...

SKADOR & REHAB

Vid all form av träning riskerar man skador och det är PTmax mångåriga erfarenheter att oavsett om den man söker hjälp hos är en läkare/naprapat/sjukgymnast är det en stor fördel om personen ifråga har stor träningserfarenhet själv alternativt jobbat med något idrottslag på högre nivå. PTmax kan varmt rekommendera Tre Kronors före detta naprapat Mattias Ahlstrand på Rygg & Rehab på Sturegatan 16 i Stockholm samt AIK Hockeys före detta naprapat Kristoffer Söderström som idag arbetar för mf Gruppen på Ynglingagatan 13 i Stockholm.

Mattias Ahlstrand

Sedan sexton år arbetar Mattias med skadeförebyggande träning och rehabiliteringsträning samt med akutvård inom idrotten. Mattias arbetar även mot företag, idrottsmän och privatpersoner med akutvård och förebyggande friskvård på Rygg och Rehab.

Mattias var naprapat/fysioterapeut för svenska juniorlandslaget i ishockey 2005-2010, rehabansvarig i Djurgårdens IF ishockey juniorlag 2003-2011 och verksam som naprapat/fysioterapeut för Tre Kronor 2010-2014.

Boka behandling hos Mattias här:
http://www.rygg-rehab.se/Boka-tid/

Kristoffer Söderström

Kristoffer är expert på idrottsskador och rehabilitering av höft, knä och fot. Han tar emot dig som har smärta/problem i rörelseapparaten eller vill stärka upp kroppen i förebyggande syfte. Första besöket inkluderar analys av dina problem och en grundlig undersökning för att ställa rätt diagnos. Tillsammans utformas konkreta mål för att lösa dina problem.

Behandlingsmetoderna kan variera mellan ledjusteringar, dry needling, triggerpunktsbehandling, rörlighetsövningar, stötvåg, massage, hemövningar, ergonomi och justering av träningsplanering beroende på problemområde. Målet med behandlingsserien är att du får med dig verktyg och kunskaper om din kropp som du kan applicera i din vardag och i din träning.

Kristoffer var 2010-2015 naprapat för AIK Ishockey där han ansvarade för behandling, rehabilitering, screening och skadeförebyggande träning. Han har också arbetat som naprapat i Bollstanäs SK i fotboll och Cykloteket Racing Team samt gjort löpanalyser hos Löplabbet.

Boka behandling hos Kristoffer här:
http://www.mfgruppen.se/kristoffer-soderstrom